Familie

De tijd vliegt! Voordat je het weet is jullie kroost al groot! Leg het plezier, de liefde en de humor van jullie gezin vast en heb een prachtige herinnering voor later.

We gaan zo’n 1 tot 2 uur foto’s maken op een mooie buitenlocatie naar keuze waar iedereen lekker plezier kan maken en zichzelf kan zijn. Schijnt de zon niet en is het juist typisch Nederlands bewolkt? Het natuurlijke licht is altijd mooi voor pure foto’s! Als het echt regent dan verzetten we de shoot.
Moeilijk kiezen wat jullie aantrekken? Houd het zo rustig mogelijk; puur en simpel. Probeer drukke printjes en logo’s te vermijden zodat de aandacht naar jullie blijft gaan. Pastel- en aardetinten zijn heel mooi en probeer het een beetje op elkaar af te stemmen zodat jullie mooi matchen. Maar bovenal, trek iets aan waar je je prettig in voelt! :)

We kunnen verschillende samenstellingen fotograferen: jullie hele gezin, de kindjes samen, portretjes van ieder kind apart, foto van papa en mama, alles kan! Het gaat op een leuke ongedwongen en speelse manier.

Enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of direct boeken? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Scroll naar boven