Fotograaf Bergen op Zoom

Het gezicht achter Picture Perfect Fotografie ben ik, Odile Aarts! Ik ben gek op reizen, natuur en andere culturen! Maar ik hou ook ontzettend van de gezelligheid thuis. En natuurlijk van fotograferen! Mijn passie voor fotografie groeide uit tot Picture Perfect. Ik verdiep me graag in concepten, creatieve ideeën of bedrijfsreportages, maar ook de emoties en het spontane van bruiloften, kinderen en newborns vind ik prachtig!

Met mijn enorm grote liefde voor reizen, kan het niet anders dan dat ik ook heel graag met jullie mee ga op avontuur naar het buitenland! Ik maak graag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte hiervoor.

"De mooiste momenten vastleggen, als herinnering voor later, puur en als echt stukje kunst. Dat is fine-art fotografie en dat vind ik het allermooiste!"

Enthousiast geworden? Of nog wat vragen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten